Gestoofd kalfsvlees met zes smaken - spezzatino ai sei profumi

Je vindt dit recept op pagina 966 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Bereidingstijd:
80 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Citroen-botersaus

Een recept uit  - Deutsche Küche

Dilleboter

Serveersuggestie Dilleboter

Dille boter - Lovemyfood.nl

Serveersuggestie Dille boter - Lovemyfood.nl

Mosterdboter

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ