Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsvlees, gevuld
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsgehakt, magere kalfslapjes, maïzena, margarine, nootmuskaat en oud witbrood
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Koude keuken: