Recept uit 45 geniale rezepten:
Sjalot-truffelkorst
- Ingrediënten:
- boter, fleur de sel, knoflook, laurier, olijfolie, perigordtruffels, sjalotten, tijm, witbroodkruim en zwarte peper
- Keuken:
- Frans / Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Plenty more:
Basisrecept uit Rijst & risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: