Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Zuurkool
- Ingrediënten:
- bloemige aardappel, boter, droge riesling, gerookt buikspek, groentefond, jeneverbessen, laurier, peper, suiker, ui, zout en zuurkool
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bouillon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, fazant, ganzenvet, groente, ham, jeneverbes, kaas, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peperkorrel, peterselie, risottorijst, runderbouillon, sjalot, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van Francesca Kookt!: