Kalfsfricandeau met morieljes en eendenlever - noix de veau Brillat-Savarin

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 34 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pastabuidels gevuld met spinaziefettuccine, eekhoorntjesbrood en ham

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Rigatoni uit de oven met Bolognesesaus

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Mosterdbechamel - besciamella alla senape

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bechamel met tomaat

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten