Recept uit Margriet kookboek:
Venkel, roergebakken met kalfslever
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, kalfslever, maïzena, marsala, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelrasp, sjalot, venkelgroen, venkelknol, water en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, fruit, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, olie, paprika, peper, peterselie, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: