Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, cognac, kippenbouillon, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van I love food & wine:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen: