Gevulde eend met meiraapjes - anatra ripiena in salsa di rape

Je vindt dit recept op pagina 1018 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevogelte, ontbeend en gevuld

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Eendenterrine - terrina d'anatra

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Consommé

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Geroosterde eendenborst met gestoofde daikon en saus van dashi-sojabouillon met eend en bonito

Een recept uit  - Story on a Plate