Knolraap

Knolraap wordt beschouwd als groente.

Alternatieve namen: knolraapje, knolraapjes, meiknol, raap en raapjes.

Zoek naar knolraap in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met knolraap in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste knolraap recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient knolraap:

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Kabu no senmai-zuké

Ingrediënten:
citroensap, graanstroop, knolraap, kombu, meiraap, mirin, rettich, rijstazijn en zeezout

Keuken:
Japans
Soort:
vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Miso-groente

Ingrediënten:
aubergine, courgette, knolraap, miso en wortel

Keuken:
Japans
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde knolraap

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, knolraap, kruimige aardappel, maïsolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Poularde en vessie

Ingrediënten:
bresse-kip, doperwten, foie gras, gedroogde varkensblaas, kippenbouillon, knolraap, knolselderij, saus fleurette, wortel en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Knolraap chips

Ingrediënten:
chaat masala, chilipoeder, druivenpitolie, five spice, garam masala, japanse seven-spicepoeder, jerk-kruiden, kerriepoeder, knolraap, maïsolie, za'atar, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Bijgerecht uit Rauw:

Groenten & geraspte bottarga

Ingrediënten:
bottarga, gele courgette, groene asperge, knolraap, lente ui, olijfolie, oranje wortel en paarse wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Knnolraap in folie

Ingrediënten:
chaat masala, chilipoeder, druivenpitolie, five spice, garam masala, japanse seven-spicepoeder, jerk-kruiden, kerriepoeder, knolraap, maïsolie, za'atar, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Groentesalade & bottarga

Ingrediënten:
bottarga, courgette, groene asperge, knolraap, koolzaadolie, olijfolie, paarse wortel en biet

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Knolraap met pistacheboter

Ingrediënten:
druivenpitolie, knoflook, knolraap, maïsolie, pistacheboter, pistacheolie, pistaches, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente