Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, bloemkool, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / hoofdgerecht uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: