Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Involtini van kalfsvlees
- Ingrediënten:
- basilicum, bloem, ham, kalfsschnitzels, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat in blik
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, kalfsgehakt, knoflook, mozzarella, nootmuskaat, olie, oregano, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, tomatensaus, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: