Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Involtini van kalfsvlees
- Ingrediënten:
- basilicum, bloem, ham, kalfsschnitzels, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat in blik
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, citroen, ei, ham, kalfsgehakt, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, mozzarella, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, volle melk, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept van Food & Friends:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: