Recept uit Italië:
Ragù alla bolognese - Bolognesesaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kruidnagel, melk, pancetta, runderbouillon, runderfond, rundergehakt, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, ei, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Italië:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Food en So Much More:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept van Food en So Much More:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept van I love food & wine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept van Food en So Much More:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit Twaalf:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: