177 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloembotercitroencitroensapeifijne kristalsuikerkaneelknoflookmelkolieparmezaanse kaaspeperpijnboompittenrode paprikatomaatuiwaterwitbroodzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Kikkererwtensoep met tomaten en brood

Ingrediënten:
basilicum, basilicumpesto, bleekselderij, fijne kristalsuiker, groentebouillon, kikkererwten, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, pomodori uit blik, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, winterwortel, witte wijn, zout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Salade met sla, ei en gebakken brood

Ingrediënten:
bieslook, bindsla, botersla, brood, ciderazijn, dijonmosterd, ei, knoflook, koolzaadolie, little gem, olijfolie, suiker, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Torrijas

Ingrediënten:
brood, ei, fijne kristalsuiker, honing, kaneel, málagawijn, plantaardige olie en zoete sherry

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Casa Moro:

Dikke gazpacho - salmorejo

Ingrediënten:
ei, fijne kristalsuiker, knoflook, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, serranoham, sherryazijn, tomaat, witbrood, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Makreeltartaar met mierikswortel & carta di musica

Ingrediënten:
augurk, bladpeterselie, carta di musica, citroen, extra vierge-olijfolie, fijn zout, kappertjes, komkommer, kristalsuiker, makreelfilet, mierikswortelsaus en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Rozijnentorrijas met honing-walnotensaus

Ingrediënten:
boter, brioche met rozijnen, ei, honing, kristalsuiker, manzanilla, olie, rozijnenbrood, slagroom, vanille-extract en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Geroosterde asperges met romescosaus en appelbalsamico

Ingrediënten:
amandelen, appelsap, balsamicoazijn, fijne kristalsuiker, gedroogde anchopeper, amandel, groene asperges, grof zeezout, olijfolie, pruimtomaten, rode chilipeper, sherryazijn, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met gehaktballetjes

Ingrediënten:
ei, gedroogde rode chilipeper, groentebouillon, kristalsuiker, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, peterselie, rundergehakt, spaghetti, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Recept uit Fast food:

Salade met geitenkaas

Ingrediënten:
boter, fijne kristalsuiker, geitenkaas, sla, honing, lavendel, olijfolie, peer, radijs, siroop, wijnazijn en witbrood

Soort:
salade
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Ontbijt / diner / nagerecht uit Culinaria España:

Wentelteefjes - torrijas

Ingrediënten:
eieren, kaneel, melk, olie, oud witbrood en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / ei/omelet/frittata
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Tomatenbruschetta

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, brood, extra vergine olijfolie, knoflook, suiker, tomatensap, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Samfaina van zwaardvis

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, courgette, droge witte wijn, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, lente ui, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomaat uit blik, witbrood, zeezout, zwaardvissteak en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
barbecue/grill / groente / vis
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gravad lax met mosterd-dille

Ingrediënten:
brood, citroen, dijonmosterd, gehakt, grof zeezout, honing, korianderzaad, kristalsuiker, olijfolie, peperkorrels, sinaasappel, toast, venkelzaad, verse dille, verse peterselie, wodka en zalmfilet

Haal meer recepten op...