Zuppa di cozze e arselle: mosselen en clams op geroosterd brood

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 102 in Mediterrane Odyssee .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gegratineerde clams - tian de palourdes aux épinards

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Inktvis met knoflook en erwtjes - calamares con guisantes

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Vis, Schaal En Schelpdi Er En P Ag Ansjovis Gevuld Met Rozijnen, Noten, Knoflook En Broodkruim

delicious. magazine - 2014-04

Gefrituurde strandgapers

Een recept uit  - Tapas