Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, gehakt, groente, honing, komkommer, laurier, olie, peper, sperziebonen, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria España:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine: