Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, courgette, ei, groente, knoflook, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit eten met nijntje:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Snack of tussendoortje uit Ciao Bella:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / voorgerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Spaans kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: