Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, fruit, groente, honing, knoflook, komkommer, laos, peper, peterselie, plantaardige olie, sesamolie, spitskool, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Minimania:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: