Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, azijn, bloem, boter, citroensap, fruit, honing, knoflook, komkommer, laos, laurier, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, sesamolie, spitskool, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Varkensvlees:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Minimania:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: