Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Gestoomde zeebaars met gember en lente-ui (Qing Zheng Lu Yu)
- Ingrediënten:
- gember, lente-ui, olie, shaoxingwijn, sojasaus en zeebaars
- Keuken:
- Chinees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gemberpoeder, groentebouillon, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, sambal oelek, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis: