Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, fruit, gember, knoflook, koriander, limoen, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Bijgerecht uit 52 Soepen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Oh My Dish:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Bijgerecht uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie: