Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Gebraden kalfsvlees met sinaasappel & citroen
- Ingrediënten:
- boter, citroen, kalfsfricandeau, knoflook, olijfolie, rozemarijn, sinaasappel, sjalot, tijm, witte wijn en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, gember, groentebouillon, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sinaasappelschil, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit BioBudget:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken: