Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ei "Cocotte"
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, ei, kruiden, olijfolie, specerijenmengsel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, sjalot, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva: