Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Salmis van eend
- Ingrediënten:
- armagnac, bloem, bosui, boter, doorregen rookspek, eend, gevogeltebouillon, laurier, rode wijn en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta: