Westfälisches Töttchen mit Petersilienpüree - Westfaalse ragout met peterseliepuree

Je vindt dit recept op pagina 253 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebakken kalfszwezerik

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Blanke roux

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Beurre manié

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Beurre manié

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen