Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, droge witte wijn, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, specerijen, spek, tijm, ui, vlees, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Brunch / lunch uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De worst story:
Recept uit Wild:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De liefde van de man ...:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: