gepekelde varkensnek met saffraanaioli en mosterdjus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 139 in The big green egg book .

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill
Bereidingstijd:
720 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zeewier-'shake'

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Honing Mosterdsaus

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Ganzenlever in portgelei

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Nori-'shake'

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër