Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cognac, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, specerijen, spek, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Brunch / lunch uit Nopi:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Keukenlab:
Recept uit Home made:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit De kunst van het koken: