Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Pot-au-feu
- Ingrediënten:
- bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbotten, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Familierecepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Spice Wise:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Twaalf:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: