Consommé de boeuf aux tomates et au cerfeuil - Runderbouillon met tomaten en kervel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 154 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mosselen met witbier

Een recept uit  - de snelle keuken

Bietenbouillon met boleten

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Tongfilets met veel kruiden, kappertjes, boter en natte polanta

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Visbouillon

Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken