Recept uit Solo Food:
Procureurstoof met rode wijn en laurier
- Ingrediënten:
- bleekselderij, tomaat, knoflook, laurierblaadjes, procureur, rode wijn, ui, verse rozemarijn en vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, champignon, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode ui, rozemarijn, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht van Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten: