Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, knoflook, laurierblad, olie, peterselie, rode ui, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Sous vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit Junges Gemüse:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Recept uit Lente in Sicilië:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / nagerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem: