Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, groente, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Keukenlab:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa: