53 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbakpoederbleekselderijbloemcitroensapeifruitgehaktgroentekaneelknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliesperziebonentijmtomatenpureeuivruchtensapwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kip met jus van sinaasappel en sjalot

Ingrediënten:
aardappels, balsamicoazijn, boter, gevogeltefond, kaneel, kipfilets, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat, olijfolie, perssinaasappel, rozijnen, sjalotten, sperziebonen en 
zout en peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderstoofpotje met bonen en dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, donker bier, grove mosterd, italiaanse kruiden, kidneybonen, knoflook, laurier, olie, peper, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderlappen, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratenes Doradenfilet auf Bohnengemüse mit Sardellen-Kapernjoghurt / Gebakken goudbrasemfilet op bonen met ansjovis-kappertjesyoghurt

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, boter, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, dijonmosterd, dragon, gedroogd bonenkruid, gember, goudbrasemfilet, griekse yoghurt, groentebouillon, kappertjes, knoflook, laurier, natron, olijfolie, orientaalse groente- em soepkruiden, peper, peterselie, pimentkorrels, sinaasappelrasp, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte oogbonen

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vis
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Vegetarische pom

Ingrediënten:
aromat, pomtayer, groente, groentebouillontablet, piccalilly, roomboter, selderij, suiker, tomaten, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
vegetarisch
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Bijgerecht uit Mavis kookt:

Snijbonen

Ingrediënten:
ajumapeper, aromat, kippenbouillontablet, nootmuskaat, roomboter, snijbonen, suiker, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Surinaams
Soort:
groente
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Koolrolletjes - golabki

Ingrediënten:
boter, ei, gehakt, groente, kippenbouillon, knoflook, meel, rijst, suiker, tijm, tomaat, ui, witte kool, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Pools
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Zoetzuur van gemengde groente - atjar tjampoer plus variatie

Ingrediënten:
azijn, boter, bruine basterdsuiker, daoen salam, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene spaanse peper, kemirienoten, koenjit, kristalsuiker, kurkuma, lombok rawit, mosterd, rode spaanse peper, rode uitjes, sjalot, sperziebonen, taugé, trassi, voorjaarsui, witte kool, worteltjes en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Filderkraut mit Fleckerln / Spitskool met deegruiten

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, fruitazijn, ganzenvet, groente, karwijzaad, knoflook, noedeldeeg, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, spitskool, suikerklontjes, ui, varkensbraadsaus, varkensvet, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Blanquette de homard - Blaquette van kreeft

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, dikke room, haricots verts, kervel, kippenbouillon, kreeft, bladpeterselie, prei, sjalot, suiker, witte peper, witte wijn, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Asperges met peterselie

Ingrediënten:
boter, eidooier, groente, melk, peterselie, suiker en witte asperges

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...