Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Kabeljauw met tomaten
- Ingrediënten:
- citroen, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauw, prei, tomaten, tuinkruiden, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, citroensap, citroenschil, courgette, fruit, groente, kerstomaat, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, rode ui, rozemarijn, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit The naked chef:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Junges Gemüse: