192 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebotercitroencitroensapcourgetteeigroenteknoflookkomkommerkruidenmuntoliepaprikapeperrode uitijmtomaatwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Salade van radijs en tuinbonen

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, gemalen komijnzaad, ingemaakte citroenschil, koriander, olijfolie, pitabroodjes, radijsjes, rode ui, tahinsaus, tuinbonen, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Salade van radijs en tuinbonen

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, gemalen komijnzaad, ingemaakte citroenschil, koriander, olijfolie, pitabroodjes, radijsjes, rode ui, tahinsaus, tuinbonen, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Makreel met gerookte amandelen, radijs en munt

Ingrediënten:
citroen, extra vergine olijfolie, gerookte amandelen, makreel, munt, peper, peterselie, radijs, sjalot, vinaigrette en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Fattoush

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, knoflookteen, komkommer, lente-ui, pita, radijs, sumak, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, za'atar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:

Gestoofde radijsjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, olijfolie, peterselie, radijs, sjalot, ui, water en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / hapjes / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Winterslaw

Ingrediënten:
amandelen, appel, citroen, extra vierge-olijfolie, gedroogde blauwe bessen, gedroogde cranberry's, gedroogde vruchten, gedroogde zure kersen, grove mosterd, peterselie, radijs, rode kool, rode ui, witte kool, wittewijnazijn en wortel

Soort:
salade / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Kaasschotel uit Allgau

Ingrediënten:
allgauer bergkaas, camembert, emmentaler, komijn, limburgse kaas, olie, peper, peterselie, radijs, romadurkaas, tomaten, ui en weisslacker kaas

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Siciliaanse salada - insalata siciliana

Ingrediënten:
cedraat, citroensap, krulandijvie, lente ui, limoen, olijfolie, peper, radijs, rucola, sojakiemen, sukadecitroen, taugé, veldsla, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gemengde Israëlische salade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, groene paprika, komkommer, kropsla, lente-ui, peper, radijs, rode ui, tomaten en zout

Keuken:
Israëlisch / Sefardisch / Joods
Soort:
salade
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Ansjovispasta - anchoïade

Ingrediënten:
artisjokken, bloemkool, gezouten ansjovis, jonge knoflook, jonge sjalot, olijfolie, paprika, radijs, rode wijnazijn, selderij, stokbrood, venkel en verse peterselie

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / groente / vis
Haal meer recepten op...