Recept uit De worst story:
Gevulde kool
- Ingrediënten:
- bosuien, darmnet, ei, gerookt spek, kastanjes uit blik, knoflooktenen, peterselie, salieblaadjes, savooiekool, ui, witte wijn, worstvlees en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, groente, hamburgers, kikkererwten, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, paprika, peper, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept uit Yo Kids:
Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: