Hete kolen compleet
Alles over grillen & koken met een kamado
Een boek van Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas en Christian Fielden
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Hete kolen compleet, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber: meer dan 40.000 exemplaren verkocht
In deze hernieuwde uitgave van de barbecueklassieker Hete kolen compleet vind je de nieuwste modellen, up-to-date uitleg over alle technieken plus natuurlijk de beste recepten voor de kamado. Gerechten met vlees, maar ook met groenten en zelfs zoete desserts. Een must-have voor beginnende én ervaren kamado-chefs!
- Hernieuwde uitgave met de nieuwste modellen, technieken en accessoires
- Met 25 nieuwe recepten (ook vegetarisch!) en meer dan 100 recepten in totaal
Het koken en grillen op een kamado - een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo - is voor veel mensen inmiddels dé manier om te barbecueën of beter gezegd: buiten te koken. Dankzij de techniek van de kamado kan dat namelijk het hele jaar door, ongeacht het weer. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas weten alles over deze veelzijdige bbq: ze schreven meerdere boeken over de kamado's en verkochten meer dan 40.000 exemplaren van Hete kolen compleet.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.