Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas - Hete kolen - Het receptenboek

Hete kolen - Het receptenboek

Een boek van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Hete kolen - Het receptenboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In ‘Hete kolen - Het receptenboek’ staan vijfenveertig originele en verrassende gerechten om te bereiden met een kamado. Niet alleen vlees en vis, maar ook vegetarische gerechten en zelfs nagerechten komen aan bod. De recepten in het boek geven de mogelijkheid om te oefenen met vrijwel alle kooktechnieken die haalbaar zijn met het populaire buitenkooktoestel. Welk merk kamado je ook hebt, alles zal uitstekend smaken. De gerechten kunnen het hele jaar door bereid worden, onafhankelijk van weer en wind.


Jeroen Hazebroek kookt van jongs af aan op open vuur en barbecues. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado. Hij is eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich toelegt op het geven van trainingen, demonstraties en workshops.

Leonard Elenbaas is chef-kok en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken. Leonard geeft daarnaast les in buitenkoken aan koksopleidingen.

‘Hete kolen - het receptenboek’ is het derde kookboek van beide chefs.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken