Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Knoflookpolenta
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, pomodoritomaat, suiker en kruiden
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bouillon, citroen, citroensap, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, paddestoel, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit 101 ballen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: