Basisbereiding vis uit de oven

Je vindt dit recept op pagina 690 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Balkenbrij

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Schelpjes in saffraan-peterseliebouillon

delicious. magazine - 2010-06

Poularde en chaud-froid / Poularde en gelée - Koude kip met chaud-froid en kip in aspic

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Schelpjes in saffraanpeterseliebouillon

delicious. magazine - 2010-06