Poularde en chaud-froid / Poularde en gelée - Koude kip met chaud-froid en kip in aspic

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 290 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
buffet / voorgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sweet Pea Clusters

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Romige erwtensoep met croutons

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Jambon persillé - Ham met peterselie in aspic

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

velouté van erwtjes en munt met gebakken parmaham

Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten