Recept uit Koken voor elke dag:
Reuzengarnalen met knoflook en peterselie
- Ingrediënten:
- knoflook, limoenen, peper, peterselie, reuzengarnalen, vetstof en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, fruit, gember, groentebouillon, kippenbouillon, koriander, kruiden, lente-ui, munt, olie, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: