Martin Nordin, Kathy Kimbell en Li Söderberg - Groene burgers

Groene burgers

Een boek van Martin Nordin, Kathy Kimbell en Li Söderberg

We hebben 69 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken online doorzoekbaar. Zodat jouw kookboeken niet langer hoeven te verstoffen omdat ze zo lastig doorzoekbaar zijn. Leer er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij bezit.

Kookboek van de maand juli 2017

Over Groene burgers

Groene burgers is een heerlijk boek met 30 groene, natuurlijk vegetarische burgers met bonen en linzen, wortels, courgette, spinazie, champignons, halloumi en de fijnste bijgerechten. Voor iedereen die meer groen maar vooral ook lekker wil eten. Maak kennis met de onweerstaanbare groene burger en je zult ontdekken hoe smakelijk deze is vergeleken met een traditionele beefburger.
In dit boek vind je behalve de burgers, smakelijke recepten voor broodjes, zoetzure bijgerechten, sauzen, dips en andere burgerboosters. Martin Nordin heeft een goede neus voor smaak, styling en fotografie. Doordeweeks is hij werkzaam in de communicatiebranche en als hij niet werkt, componeert hij burgers, sauzen en zoekt hij de ultieme balans tussen zoet en zuur in de pickled jalapenos.

Boekrecensie

Groene burgers geïndexeerd.

Martin Nordin schreef een modern kookboek over groene, vegetarische burgers. Wel even wat andere burgers dan de klassieke hamburger. Lees meer…


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Groene burgers

Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Martin Nordin, Kathy Kimbell en Li Söderberg - Groene burgers

Bijgerecht uit Groene burgers:

Kimchibasis

Ingrediënten:
gember, gochugaru, knoflook, koriander, miso, rietsuiker, rijstmeel, sjalot, water en wortel

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Martin Nordin, Kathy Kimbell en Li Söderberg - Groene burgers 1 notitie

Buffet / bijgerecht uit Groene burgers:

Koolrabi- en spitskoolsla

Ingrediënten:
appelazijn, citroen, dille, dillezaad, koolrabi, lente-ui, mayonaise, mierikswortel, olijfolie, spitskool, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Martin Nordin, Kathy Kimbell en Li Söderberg - Groene burgers

Bijgerecht uit Groene burgers:

Ingemaakte radijsjes

Ingrediënten:
azijn, korianderzaad, radijsjes, rietsuiker, szechuanpeper, water en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Toon alle 69 recepten in dit boek