Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, komijn, laurier, melk, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rode wijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit 101 ballen:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit #watetenwevandaag:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Brindisa:
Basisrecept uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit De pastabijbel: