Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, knoflook, koriander, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rode paprika, tijm, tomatenpuree, vlees, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Jong a/d kook:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja: