Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, peper, plantaardige olie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept van 88 Food:
Recept van De Hippe Vegetarier: