Gestoomde lentegroenten met burrata, citroenpolenta en salsa verde
Een recept van De Hippe Vegetarier is direct online te openen.
Ingrediënten
- arachideolie
- asperges
- basilicum
- bloem
- bonen
- boter
- burrata
- citroen
- citroensap
- cornichons
- doperwten
- dragon
- ei
- bloem
- extra vergine olijfolie
- boter
- groene asperge
- groenten
- kappertjes
- knoflook
- water
- meiraap
- munt
- olijfolie
- panko
- peper
- peper en zout
- bladpeterselie
- polenta
- polentameel
- rozemarijn
- salsa verde
- rozemarijn
- knoflook
- tuinbonen
- water
- wijnazijn
- zout
- zout en peper
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Tempura van groene en witte asperges
Thomas de BeerGegrilde groene asperges met jonge kaas, pistache en waterkers

asperges met zalm en soja

Kailansalade Met Ponzudressing, Rauwe Asperge, Waterkers En Gepocheerd Ei

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!