Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, crème fraîche, ei, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, ui, vlees, volle melk, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan: