Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijzen met rozijnen gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, melk, olijfolie, patrijs, peper, rozijnen, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bieslook, boter, ei, knoflook, nootmuskaat, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit Polpo:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie: